Страхування як спосіб захисту та відновлення законних прав та інтересів - Nykyforak, Volodymyr; Никифорак, Володимир Михайлович (Чернівецький національний університет, 2012)
В статті проаналізовані поняття страхування, договору страхування, визначено зміст договору та особливості його виконання.
Keywords: страхування; спосіб захисту; відновлення законних прав та інтересів; догоговір страхування