Теорія секуляризації Д. Мартіна в контексті проблеми адекватного вивчення «рівня релігійності» - Горохолінська, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2019)
У доповіді авторка аналізує підхід Д. Мартіна до визначення різних типів секуляризації з поглибленням розуміння історичних та соціальних особливостей секуризаційних процесів в різних частинах світу.
Keywords: секуляризація; секулярне; типи секулярності; рівень релігійності