РЕЦЕПЦІЇ СВІТОГЛЯДНО-ЦІННІСНИХ ОРІЄНТИРІВ У ПОШУКАХ ВІДПОВІДЕЙ НА ВИКЛИКИ ХХІ СТОЛІТТЯ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Пропоноване видання містить результати досліджень складних і контраверсійних викликів і загроз, які визначають стан розвитку сучасного суспільства з його ідейно-ціннісними орієнтирами та перспективами цивілізаційного поступу. Обґрунтовуючи ціннісний потенціал філософського та наукового знан-ня автори, кожен у межах свого розділу, визначають загальнолюдські та національні пріоритети у сферах освіти, науки, соціального забезпечення, державно-конфесійних відносин, у духовно-культурній царині, державотвірних процесах. Матеріали монографії будуть цікавими та корисними для науковців, освітян, фахівців органів місцевого самоврядування та державного управління, аспірантів, студентів і всіх, хто цікавиться проблемами ціннісно-смислового потенціалу сучасної філософської думки та соціально-гуманітарного знання загалом.
Колективна монографія
Keywords: філософія; наука; релігія; культура; соціальне забезпечення; держава; суспільство; мистецтво; церква; війна; міждисциплінарний; трансдисциплінарність; феноменологія; життєсвіт; глобальні проблеми