Апеляційне провадження. Кодекс адміністративного судочинства України: Науково-практичний коментар. - Ostafiichuk, Liudmyla (Алерта, 2024)
Проведено науково-системний аналіз норм глави Апеляційне провадження Кодексу адміністративного судочинства України з роз'ясненнями і коментуванням всіх його положень
Keywords: апеляційне провадження; адміністративне судочинство; апеляційний суд адміністративної юрисдикції