Гідролого-геоморфологічна структура річкової системи Верхнього Пруту - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla; Ющенко, Юрій Сергійович; Пасічник, Микола Дмитрович; Ющенко, Олександр Юрійович (Дніпропетровськ : ТОВ «Акцент ПП», 2014)
В роботі представлено характеристику сучасної структури річкової системи Верхнього Пруту та її поділ на однорідні ділянки днищ долин.
Keywords: басейн Верхнього Пруту; гідрологічний режим; геогідроморфологічний аналіз; геоморфологія; геоморфологічні умови; структура річкової мережі; однорідні ділянки