Бюджетний менеджмент - Грубляк, Оксана Михайлівна; Сокровольська, Наталя Ярославівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Практикум відповідає програмі дисципліни «Бюджетний менеджмент» підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Видання містить різні типи завдань, практичних ситуацій, задач, тестів для самоперевірки знань, проблемні питання. Для здобувачів, які навчаються за освітніми програмами з фінансів, банківської справи та страхування, викладачів, професіоналів та фахівців в галузі фінансів.
Практикум
Keywords: Фінанси; ,банківська справа та страхування; виконання бюджету; облік виконання бюджету; звітність про виконання бюджету; контроль за виконанням бюджету; світовий досвід бюджетного менеджменту