Постать Лесі Українки в українознавчому вимірі - Предик, Аліна; Коваль, Ольга (My University, 2021)
Українознавчі погляди Лесі Українки – це системний підхід до історії, традицій, звичаїв, вірувань, мови, фольклору українського народу, його поглядів на навчання та виховання підростаючого покоління, нескореності в боротьбі за волю і незалежніст
Keywords: Леся Українка, українознавство, українознавччій компонент