Методика викладання фізико-технічних дисциплін у вищій школі - Головацький, Володимир Анатолійович (My University, 2022)
Викладено особливості методики лекційних, практичних та лабораторних занять при вивченні фізико-технічних дисциплін у вищій школі. Методика лекційних занять розбирається на основі лекцій всесвітньо відомих лекторів-фізиків, серед яких великі популяризатори науки Річард Фейнман та Уолтер Левін. Розглядається методика оцінювання знань, умінь і навичок (приймання іспитів і заліків). Значна увага приділяється методичним основам організації тестового контролю знань здобувачів вищої освіти. Описано використання різних методів комп’ютерного моделювання при викладанні фізико-технічних дисциплін у вищій школі. Для студентів та аспірантів фізико-математичних спеціальностей.