Інформаційно-комунікаційні технології як засіб підвищення педагогічної майстерності вчителя - Шешуряк, Михайло Дмитрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Інформаційні технології в освіті значно розширюють можливості передачі інформації, використовуючи колір, графіку, засоби аудіотехніки, відеотехніки, мультимедіа технології. Все це дозволяє мотивувати студентів до процесу навчання. Застосовуючи інформаційні технології в освіті, викладачі можуть знайти індивідуальний підхід до кожного студента, тобто, використовуючи комп’ютерні технології, вони можуть задовольнити запити кожного студента. Інформаційні технології в професійній освіті в учбовому процесі розширюють можливості постановки різних учбових завдань, а також їх вирішення, надають можливість наглядно відобразити етапи вирішення тієї чи іншої задачі, дозволяють якісно проводити контроль за діяльністю студентів.