Роль іноземних коштів у формуванні доходів державного бюджету України та його фінансуванні у період повномасштабного вторгнення - Легкоступ, Ігор (Київський національний університет імені Тараса Шевченко. Навчально-науковий інститут міжнародних відносин, 2024)
Легкоступ І.І. Роль іноземних коштів у формуванні доходів державного бюджету України та його фінансуванні у період повномасштабного вторгнення. Актуальні проблеми міжнародних відносин: Збірник наукових праць. Випуск 159 (спецвипуск). Ч. 1. К.: Київський національний університет імені Тараса Шевченко. Навчально-науковий інститут міжнародних відносин, 2024. С. 111-113.
Keywords: іноземні кошти; доходи державного бюджету; фінансування бюджету; повномасштабне вторгнення