Якість облікової інформації та організації облікового процесу як чинники удосконалення системи бухгалтерського обліку в сучасних умовах - Kuz, Vasyl; Євдокименко, Валерій Кирилович (ПВНЗ "Буковинський університет", 2016)
В статті досліджено сукупність якісних вимог до облікової інформації та організації облікового процесу з метою формування раціонального інформаційного забезпечення процесу прийняття управлінських рішень. Визначено вплив організаційних аспектів функціонування системи бухгалтерського обліку на підвищення якості облікової інформації. Встановлено ряд вимог до об’єктів організації бухгалтерського обліку в цілях формування якісного інформаційного забезпечення процесу управління.
Keywords: бухгалтерський облік; система бухгалтерського обліку; облікові дані; якість облікової інформації; організація бухгалтерського обліку