МАРКЕТИНГ ДЛЯ БАКАЛАВРІВ: практичний курс - Буднікевич, Ірина Михайлівна; Бабух, Ілона Борисівна; Бурдяк, Олег Мирославович; Вардеванян, Вардан Альбертович; Венгер, Євгеній Іванович; Гавриш, Ірина Іванівна; Гончар, Вадим Іванович; Зрибнєва, Ірина Павлівна; Кифяк, Олександр Васильович; Крупенна, Інга Анатоліївна; Ковбас, Ганна Іванівна; Романюк, Наталія Василівна; et al. (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчальний посібник для практичних занять з курсу «Маркетинг» містить практичні завдання, що охоплюють ключові аспекти маркетингу: основні концепції та характеристики маркетингу, основні види маркетингу, зміст і методи маркетингових досліджень, характеристики товару і ціни, канали руху товару, маркетингові комунікації, управління та організація маркетингової діяльності, особливості холістичних концепцій маркетингу. У розділах подано основні терміни та поняття, запитання для самоконтролю, тестові завдання для перевірки знань, творчі завдання, кейси, ситуаційні та проєктні завдання для роботи в групах. Для викладачів і бакалаврів ЗВО, фахівців у сфері маркетингу різних галузей і діяльності, усіх, хто цікавиться теорією та практикою маркетингу.
Навчальний посібник для практичних занять
Keywords: маркетинг; практичні завдання; кейси; тести; маркетингове середовище; маркетингові дослідження; маркетингова товарна політика; маркетингове ціноутворення; розподіл; маркетингові комунікації; поведінка споживача; управління маркетингом; стратегічний маркетинг; маркетинг сталості; холістичний маркетинг; маркетинг взаємовідносин; маркетингові інновації