ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В ІНКЛЮЗИВНІЙ ОСВІТІ - Mudryi, Yaroslav (ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2024)
у статі розкриті інновації у галузі спеціальної та інклюзивної освіти
Keywords: інклюзивна освіта; інновації; підходи