СИНЕРГІЯ ФІЛОСОФСЬКИХ І РЕЛІГІЙНИХ ПРИНЦИПІВ ЕТИКИ ТА ЇЇ ГУМАНІЗАЦІЙНА ЗНАЧУЩІСТЬ - Бродецький, Олександр (Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, 2017)
IV розділ дисертації на здобуття наукового ступеня доктра наук, в якому з’ясовано можливості синтезу ціннісного ядра релігійних традицій й етичних домінант, обґрунтованих у руслі інтерпретації світовими філософами визначальних потенцій релігійно-моральної аксіології.
Keywords: філософія; релігія; віра; цінності; мораль; етика; гуманізм; особистість; комунікація