Основи спортивного харчування - Горюк, Петро Ілліч; Гакман, Анна Вікторівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2018)
У посібнику подано загальну характеристику спортивного харчування, розглянуто основні види спортивного харчування та специфіку організації спортивного харчування для спортсменів; розкрито особливості спортивного харчування для різних видів спорту та методику організації спортивного харчування в міжсезоння. Для студентів, викладачів, тренерів, працівників фізичної культури і спорту.
Keywords: спортивне харчування,відновлення, креатин, амінокислоти, протеїни,гейнери