Значення та доступність кредитних ресурсів для підприємств в сучасних економічних умовах - Марусяк, Наталія (ОНУ ім. Мечникова., 2022)
Існують різні форми та шляхи залучення позикового капіталу. Вибір найбільш раціональних в поточних обставинах є одним з головних питань, яке необхідно вирішити фінансовому менеджеру підприємства. Такий вибір обґрунтовується, з одного боку, шляхом ретельного порівняння умов та можливостей отримання кредитних ресурсів, з іншого, строків оборотності активів, що фінансуються за рахунок кредитних ресурсів, й рентабельності діяльності - зі строками погашення позик та їх вартістю.
Keywords: кредити, кредити ресурси, суб’єктам господарювання, комерційні банки