ПОДАТКОВА СИСТЕМА - Бак, Наталія Андріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У запропонованому виданні висвітлено питання, які стосуються функціонування податкової системи України. Подано тестові завдання, виконання яких сприятиме глибшому розумінню навчального матеріалу. Для здобувачів, які вивчають курс «Податкова система», абітурієнтів, які готуються до вступу в магістратуру за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», а також для осіб, які прагнуть поліпшити власний рівень володіння загальними та фаховими компетентностями фахівця-економіста.
Keywords: податок; збір; податкова система; загальнодержавні податки; місцеві податки; державна податкова служба