Ділова англійська мова. - Mudra, Olena; Tsyntar, Natalia (My University, 2023)
У навчальному посібнику зібрано тексти та вправи ділової англійської мови, що спрямовані на поглиблення знань ділового професійного іншомовного спілкування; містяться рекомендації щодо ведення ділового листування та вправи на повторення граматичного матеріалу. Рекомендовано для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки», «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерна інженерія», «Телекомунікації та радіотехніка») для викладачів іноземної мови а також тих, хто хоче поглибити рівень володіння діловою англійською мовою.
Business English.
Keywords: Business English; професійна підготовка фахівців; Ділова англійська мова; навчальний посібник