Соціально-педагогічні структурні складники підготовки майбутніх учителів географії. - Чубрей, Олександра; Шоробура, І. (My University, 2019)
Охарактеризовано компоненти соціально-педагогічних структурних складників, що забезпечують ефективну підготовку майбутніх учителів географії до професійної діяльності. Визначено, що дані складники спрямовані на особистість майбутнього вчителя географії та сприяють його професійному розвитку. До них віднесено організаторський, лідерський і технологічний складники.