Бухгалтерський облік, аналіз і аудит лісових ресурсів і витрат на їх відтворення та використання - Танасієва, Марина (Житомир, 2021)
Монографію присвячено розробці теоретико-методологічних та організаційно-практичних питань бухгалтерського обліку, економічного аналізу та аудиту лісових ресурсів, як складової національного багатства країни, а також витрат на їх відтворення та використання з дотриманням вимог концепції сталого розвитку. Наукові напрацювання, викладені у монографії, є розвитком ідей С. Подолинського щодо створення адекватної сучасним цивілізаційним викликам екологічної економіки, яка покликана створити умови для досягнення екологічно прийнятного економічного розвитку. Видання призначене для докторантів, аспірантів, магістрів, наукових співробітників, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, які досліджують проблеми розвитку бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту в Україні та світі.
Keywords: аудит; бухгалтерський облік; економічний аналіз; лісові ресурси; сталий розвиток