Суб’єктний склад правовідносин виконання бюджетів за доходами - Vdovichen, Vitalii (Підприємництво, господарство і право, 2016)
У даній статті наведено власне визначення поняття «суб’єкт правовідносин виконання бюджетів за доходами». Здійснено класифікацію суб’єктів правовідносин виконання бюджетів за доходами. Встановлено чіткі критерії класифікації таких суб’єктів.
Keywords: правовідносини; бюджет; доходи; суб’єктивний склад; виконання бюджетів