Особливості викладання та практична значимість предмету «Техніко-економічні основи виробництва» в системі підготовки географів - Джаман, Ярослав Васильович (My University, 2023)
Висвітлено значення вивчення предмету "Техніко-економічні основи виробництва" в освітньо-професійних програмах "Географія" та "Регіональний розвиток і просторове планування".
Keywords: техніко-економічні основи виробництва; методика; практична значимість; технологічні процеси; енерговиробничі цикли