Проблеми доступу до правосуддя у справах про адміністративну відповідальність. - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2023)
У тезах конференції пропонується до розгляду проблемне питання щодо відкритості судового процесу у справах про притягнення до адміністративної відповідальності та наскільки норми Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП) відповідають ст. 129 Конституції України, ст.ст. 7, 11, 14 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».
Keywords: доступ до правосуддя; судочинство; права особи; суддя