Етнічність як ідентифікація та соціальний зв’язок: досвід якісних досліджень - Шестакова, Катерина (Чернівецький нац. ун-т, 2018)
Аналіз здійснено на підставі розшифровок глибинних інтерв'ю, які проводили серед румун і молдован Чернівецької області. Як висновок, авторка пропонує тезу, що етнічна ідентичність респондентів є різновидом соціальної комунікації між членами спільноти.
Релігія і Соціум: Міжнародний часопис. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2018. № 3-4 (31-32). С. 130-139.
Keywords: Етнічна ідентичність, якісні дослідження, соціальні кордони, етнічність, угрунтована теорія