Використання силового фітнесу в підготовці баскетболістів 15-16 років - Радомський, Олександр Романович (My University, 2024)
У роботі вивчаються сучасні тенденції побудови тренувального процесу баскетболістів вищої спортивної майстерності. Виявлено особливості та можливості використання засобів силового фітнесу в баскетболі. Розроблено та перевірено методику використання засобів силового фітнесу в підготовці баскетболістів на вищої спортивної майстерності.
Keywords: тренування, силовий фітнес, баскетболісті групи вищої спортивної майстерності..