Знеболюючий та протизапальний ефект кінезіотейпування в неврологічній практиці - Stratiichuk, Nataliia Anatoliivna; Kozik, Nataliia Mykolaiivna (My University, 2023)
Метою дослідження стало з’ясування ефективності немедикаментозного знеболення та зменшення вегетативних проявів у пацієнтів із запаленням трійчастого нерва та обґрунтування можливостей терапевтичного тейпування у фізичній реабілітації пацієнтів неврологічного профілю.
Keywords: кінезіотерапія, трійчастий нерв, неврологія, знеболення