Еволюція двосторонніх відносин України та Канади - Andriy, Stetsyuk (Чернівецький національний університет, 2014)
12 травня 2021 р. відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора політи-чних наук доцента кафедри міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Віталія Макара на тему «Еволюція двосторонніх відносин України та Канади» за спеціальністю 23.00.04 – політичні проблеми міжнародних систем та глобального розвитку.
Evolution of Bilateral Relations Between Ukraine and Canada
Рубрика "Наукове життя"
Keywords: Міжнародні відносини, Україна, Канада