Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта : електронне видання / Укл. Т.А. Колтунович. Чернівці: [б.в.], 2024. 54 с. - Колтунович, Т.А. (б.в., 2024)
Методичні рекомендації мають на меті допомогти студентам освітньо-професійної програми «Логопедія» другого (магістерського) рівня вищої освіти у написанні й оформленні кваліфікаційної роботи, узагальнити й систематизувати їх компетентності з фахових дисциплін. У методичних рекомендаціях описано основні етапи організації кваліфікаційного дослідження, вимоги до його структури, літературного та технічного оформлення, списку використаних джерел, додатків, порядку захисту кваліфікаційної роботи, а також розкрито критерії її оцінювання. Рекомендовано для використання здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта», керівниками наукових студентських робіт.
Keywords: кваліфікаційна робота; науковий апарат; обʼєкт та предмет дослідження; гіпотеза дослідження; індивіудальний план виконання кваліфікаційного дослідження