Формування іміджу України на європейському континенті: сучасні реалії та можливі наслідки (або міжнародно-правова складова проблеми) - Головач, Яна Дінівна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Магістерська робота
Keywords: Міжнародні відносини, імідж, Україна, міжнародне право