ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНОЇ ПЕДАГОГІКИ У ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА - Гречана, Тетяна, Володимирівна (My University, 2023)
Соціальний педагог – це фахівець, який допомагає подолати шкільні проблеми учням, які перебувають у ситуаціях ризику. Також він представляє інтереси та захищає права школярів, піклується про надання допомоги у вирішенні складних ситуацій (якщо про це свідчать погана поведінка, конфлікти з однокласниками чи вчителями, запізнення на уроки, бродяжництво, жорстоке поводження з боку однокласників, замкнутість, втрата активності чи інші негативні зміни в поведінці учнів).
Keywords: інтерактивна педагогіка; соціальний педагог; інтерактивні форми