Загальні рекомендації щодо написання студентських наукових робіт - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Цей посібник містить комплексні рекомендації щодо методики написання та правил оформлення наукових робіт ВУЗівського профілю (курсових, дипломних, магістерських). Матеріали видання узгоджені з чинними нормативними документами МОН України. Посібник призначений студентам, а також стане в нагоді здобувачам наукового ступеня, які працюють над дисертацією.