Вплив організаційних факторів на емоційне вигорання співробітників. - Доскач, Світлана Сильверстівна, Богдана Олександрівна Прус (Київ: ІСПП НАПН України., 2023)
У сучасних наукових дослідженнях зафіксовано значне збільшення кількості педагогічних працівників, які відчувають втрату сил та є емоційно виснаженими, що у результаті значно відбиваються на продуктивності їхньої роботи.
Виміри особистісних трансформацій: ресурси відновлення в умовах війни: матеріали VI Всеукраїнського науково-практичного семінару
Keywords: емоційне вигорання, емоційний стан, конфлікти, емоційне виснаження