Пуш-система для мобільних додатків - Добжинецький, Максим (My University, 2024)
Розроблено вебсервіс, що дозволяє користувачам налаштовувати пуш нотифікації для мобільних додатків на платформах Android та iOS. Цей вебсервіс значно спрощує процес налаштування пуш-нотифікацій та надає користувачам зручний інтерфейс для керування аудиторіями та повідомленнями. Було використано такі технології, як: мова програмування Python, фреймворк Django, база даних Postgresql, Docker, мова розмітки HTML, мова стилів CSS, скриптова мова пpогpaмyвaння JavaScript, асинхронна черга Celery та розподілене сховище Redis.
Keywords: Вебсервіс, пуш-система, HTML, CSS, JavaScript, Django, Python, Celery, Redis, Docker, Postgresql