Здоров′язберігаючий підхід до організації освітнього процесу в початковій школі - Сливчук, Тетяна; Бигар, Ганна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Стаття присвчена питанням реаізації здоров'язберігаючого підходу в освітньому процесі.
Keywords: здоров'язберігаючий підхід, освітній процес.