Реконструкція будинку під готель, що знаходиться в історичному центрі міста Чернівці - Гусак, Наталя Вікторівна (My University, 2024)
Історичний центр міста Чернівці є культурною та архітектурною спадщиною міста. Тому, збереження будівель в історичній частині міста має особливу важливість, оскільки вони відображають багатий історичний, культурний та архітектурний спадок, який формувався століттями. На жаль, багато споруд з часом зазнали зношування і не функціонують на даний момент. Тому доцільно зайнятись їх реконструкцією задля запобігання їхньому руйнуванню, і в подальшому раціонально використовувати цю площу. Реконструкція будівель в історичному центрі Чернівців має декілька вагомих переваг, які обумовлені економічними і архітектурними аспектами, соціальними, екологічними та культурними.
Keywords: Підсилення фундаменту; Реконструкція будівель; Монолітна плита перекриття; Підсилення стіни; Готель