ВПРОВАДЖЕННЯ СТРАТЕГІЧНИХ ПІДХОДІВ У СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ РЕКРЕАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ НА ПРИРОДООХОРОННИХ ТЕРИТОРІЯХ - Бодян, Денис Васильович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
В роботі систематизовано теоретичні та методичні аспекти стратегічного управління рекреаційною діяльністю на природоохоронних територіях, розкрито значення НПП «Вижницький» у регіональній туристичні індустрії; проаналізовано організаційно-управлінську структуру та механізм управління рекреаційною діяльністю НПП «Вижницький»; досліджено стан рекреаційної діяльності, туристичної інфраструктури та динаміку відвідувачів НПП «Вижницький»; оцінено рівень використання стратегічних підходів в управлінні рекреаційною діяльністю НПП «Вижницький» та окреслено стратегічні напрями удосконалення управління рекреаційною діяльністю НПП «Вижницький».
Іmplementation of strategic approaches in the management system of recreational activities in protected areas
Keywords: стратегія, стратегічне управління, стратегічний менеджмент, рекреаційна діяльність, туристична інфраструктура