ПРО СВОЄ, ПРОФЕСІЙНЕ. СПОГАДИ - Залуцький, Олександр (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Видання містить спогади відомого українського педагога-музиканта, громадського діяча, музичного журналіста Олександра Васильовича Залуцького (1954-2018). Ці матеріали дають можливість ознайомитися з досвідом його професійного становлення та творчої діяльності на межі ХХ-ХХІ століть. Для студентів, які опановують мистецтво музично-критичної та музично-журналістської діяльності, а також науковців, які досліджують розвиток музичного мистецтва й освіти буковинського краю.
Keywords: мистецтво; музично-критична діяльність; музично-журналістська діяльність