Інформаційні технології у роботі сучасного педагога : методичні рекомендації - Кузнєцова, Катерина; Комісарик, Марія; Taniavska, Yaryna (My University, 2025)
У посібнику представлено тематику та зміст лекційних та практичних занять із курсу «Інформаційні технології у роботі сучасного педагога» для студентів освітньо-професійної програми «Логопедія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Зміст видання розрахований для викладачів і студентів закладів вищої освіти.
У посібнику представлено тематику та зміст лекційних та практичних занять із курсу «Інформаційні технології у роботі сучасного педагога» для студентів освітньо-професійної програми «Логопедія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Зміст видання розрахований для викладачів і студентів закладів вищої освіти.
Keywords: інновація; технології