Особливості ментального здоров’я персоналу організації у воєнний час - Марусяк, Наталія Вікторівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено особливості ментального здоров’я персоналу організації в умовах воєнного часу, зокрема його значення для забезпечення стабільності та ефективності роботи підприємств у кризових умовах. Розкрито поняття ментального здоров’я як важливого ресурсу, що дозволяє організаціям адаптуватися до нових реалій, долати виклики, спричинені військовими конфліктами, та підтримувати свою життєздатність. Проаналізовано ключові чинники, які впливають на психоемоційний стан працівників, включаючи соціальні, економічні та психологічні аспекти, пов’язані з кризовими ситуаціями.
Keywords: ментальне здоров'я; воєнний час; психоемоційний стан; корпоративна культура; стійкість до стресу