Особливості мотиваційних засад рухової активності жінок-педагогів першого зрілого віку - Герман, Сергій Андрійович (My University, 2024)
У роботі проаналізовано особливості професійної діяльності та стан здоров'я педагогів, обґрунтовано рухова активність як засіб підвищення рівня здоров’я жінок першого періоду зрілого віку, проаналізовано фактори, що впливають на ефективність фізкультурно-оздоровчих занять, виокремлено особливості проведення оздоровчих занять із жінками. у ході дослідження визначено рівень залучення до рухової активності жінок-педагогів зрілого віку та їх мотиваційні пріоритети.
Keywords: мотивація, рухова активність, вчителі, зрілий вік.