Словосполученнєва номінація : роль та функції - Mykytiuk, Iryna; Oksana, Lesinska (Barca Academy Publishing, 2021)
Словосполучення як засіб номінації виконує важливу комунікативну функцію. Комунікативна діяльність мовця чітко пов‘язана з номінативною діяльністю, яка забезпечується номінативними одиницями, іменниковими словосполученнями зокрема. Корпус номінацій персонажів іменниковими словосполученнями відіграє важливу роль для адекватної інтерпретації художнього тексту та визначення особливостей авторського стилю.
Keywords: словосполученнєва номінація; номінація; словосполучення