Фінансовий контролінг - Корбутяк, Аліна Георгіївна; Коблюк, Наталя Ігорівна (Видавництво «Рута»,, 2019)
Згідно авторської концепції посібник укладений у вигляді схем і таблиць, кожна тема завершується контрольними запитаннями та завданнями, що сприяє організації самостійної роботи студентів, науковців, практиків та інших користувачів. Принцип наочності, що реалізований у посібнику, дозволяє кращому засвоєнню матеріалу та систематизації знань у вигляді логічно побудованих таблиць, рисунків та алгоритмів. Його мета – полегшити оволодіння термінологією, логікою, а також основними інструментами фінансової науки.
Keywords: фінансовий контролінг, управління, контроль, облік, аналіз відхилень