Синтаксичні особливості односкладних речень апеляції - Вітрук, Надія (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Односкладні речення апеляції як один із різновидів односкладних іменних синтаксичних одиниць у сучасній українській літературній мові мають цілу низку властивих їм структурних та семантичних ознак.
Keywords: односкладні речення апеляції, вокативні одиниці, головний член речення; односкладні речення апеляції, вокативні одиниці, головний член речення