Теоретична механіка - Сеті, Юлія (My University, 2021)
Викладаються методи теоретичного дослідження механічного руху матеріальних тіл та механічної взаємодії між ними, використовуючи основні закони і теореми класичної механіки. Для студентів спеціальності Фізика та астрономія.