Структура сучасної річково-долинної системи Пістинка-Лючка - Костенюк, Людмила Володимирівна; Kosteniuk, Liudmyla; Ющенко, Юрій Сергійович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2014)
Використовуючи методику виділення головних складових сучасних річково-долинних систем з використанням ГІС-технологій, виконано детальний опис і характеристику Одд системи Пістинка-Лючка
Keywords: руслові процеси; система потік-русло; СРДС; сучасна річково-долинна система; однорідні ділянки днищ долин; ОДд; поздовжній профіль; поперечний переріз