Розвиток транспортної логістики Чернівецької міської громади - Маркович, Олеся Олександрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні аспекти просторового планування та розвитку інфраструктури громади, висвітлено особливості просторового розвитку та правові засади просторового планування. Проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку транспортної логістики в Чернівецькій міській громаді, зокрема транспортно-логістичну мережу та обсяги перевезень. Виявлено основні проблеми та виклики, що стосуються функціонування та розвитку транспортної логістики в громаді. Запропоновано напрями оптимізації транспортно-логістичної системи Чернівецької міської громади. Розроблено рекомендації щодо ефективного просторового планування та сталого розвитку транспортної логістики.
Development of Transport Logistics of the Chernivtsi City Community
Keywords: транспортна логістика; просторове планування; інфраструктура; Чернівецька міська громада; транспортна мережа; сталий розвиток