Кримінальне право (Особлива частина): методичні вказівки до вивчення навчальної дисципліни - Shevchuk, Andrii; Bodnaruk, Oleksandr (My University, 2021)
Методичні вказівки до вивчення навчальної дисципліни «Кримінальне право (Особлива частина)» містять мету, завдання, результати навчання та методичні рекомендації до вивчення, опис навчальної дисципліни, її структуру, теми та плани лекційних занять, теми та плани практичних занять і методичні рекомендації до їх проведення, завдання для самостійної роботи і методичні рекомендації щодо їх вирішення, шкалу оцінювання та форми контролю знань, список рекомендованої літератури. Відповідає вимогам програми «Кримінальне право (Особлива частина)» та передбачений для студентів, аспірантів, викладачів юридичних вузів і факультетів. Також може використовуватися практичними працівниками та всіма, хто цікавиться кримінальним правом.