Здоров'язбережувальні технології у початковій школі. Методичні рекомендації - Бигар, Ганна; Маковійчук, Олеся (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
У методичних рекомендаціях представлений зміст який спрямований на засвоєння знань студентів з навчальної дисципліни «Здоров'язбережувальні технології у початковій школі». Видання вміщує зміст теоретичних питань, щодо ефективності здоров'язбережувальних технологій в Новій українській школі, а також завдання практичного змісту щодо ефективного впровадження їх в навчально-виховному процесі. Вміщено завдання для самостійної роботи, запитання для контролю та самоконтролю. Подано тематику індивідуальних завдань, критерії оцінювання, список рекомендованої літератури. Запропонований зміст матеріалів рекомендований для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності «Початкова освіта».
Keywords: Здоров'язбережувальні технології, початкова школа