Студентський громадський рух на Буковині (1875-1939 роки): передумови становлення. - Kozhokar, Maryna; Хавруняк, І.В.; Городинський, С.І. (Молодий вчений, 2018)
Автори статті «Студентський громадський рух на Буковині (1875-1939 рр.): передумови становлення» розглянули передумови, що спричинили формування і розвиток активної діяльності студентських товариств в Чернівецькому національному університеті з дня його заснування – 1875 р. до 1939 р. Проаналізовані політичні, економічні, соціально-правові, освітньо-виховні чинники тощо.
Keywords: Буковина; Заснування; Передумови; Студенти; Товариство