Розробка інформаційно-документальної бази даних “Бібліотека кафедри математичного моделювання” - Піддубна, Лариса; Романович, Мар`яна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Описується структура та експлуатація інформаційно-документальної бази даних “Бібліотека кафедри математичного моделювання”.
Keywords: інформаційно-документальна база даних